Thermacell készülék, hogy működik?

A THERMACELL készülékek kifelyezetten PROFESSZIONÁLIS KÜLTÉRI szúnyogriasztó készülékek. A THERMACELL készülékek széles palettájának köszönhetően egyaránt nyújt megoldást szúnyogriasztás téren horgászathoz, vadászathoz, kiránduláshoz, kerti sütögetéshez vagy csak a teraszon kiüléshez. A készülékek egyszerű kezelése professzionális kivitelezése és megbízhatósága egyaránt hozzájárul a THERMACELL sikeréhez világszerte. Minden készülék tartozéka egy induló csomag, ami 1db bután palackot és 3db szúnyogriasztó lapkát tartalmaz (12óra).

Működési elve:

A készülékek egy speciális lapkát (NEM összetévesztendő más beltéri készülékek lapkáival!!) melegít, ami ezáltal kipárolog és mint egy védőzónát hoz létre körülöttünk a szúnyogok és más vérszívó rovarok ellen. A THERMACELL szúnyogriasztó használata esetén nincs közvetlen kapcsolat a bőrfelülettel mint pl. sprayk, gélek esetében. A készülék működését egy cserélhető kisméretű Bután palack energia forrás táplál. A készülék egy kb: 15m2 -es területen szúnyogmentesít kültéren, bekapcsolását követően: 10-12 perc elteltével.

Mind a lapkák mind a palackok szoros összefüggésben vannak egymással, ezért a THERMACELL ezeket egységcsomagokban úgynevezett utántöltő csomagokban árulja. A bután palack folyamatos használat esetén 12órára elegendő gázt tartalmaz. Egy lapka élettartama 4óra vagy is 1palack 3lapkát képes egymás után ideálisan melegíteni folyamatos használatban a palack kiürüléséig. Itt fontos megjegyezni, ha ön pl. egy órát használta a készüléket majd lekapcsolja azt, akkor tovább tudja használni ugyan azt a lapkát és gázt (bután palack) akár 1hét múlva vagy fél év elteltével is!

                                

Utántöltők:

Az utántöltők (r4) 48 illetve (r10) 120 órás csomagokban elérhetőek illetve vadászoknak igény esetén az avar illatú változat szintén (e4) 48 órás kiszerelésben elérhető. Az összes THERMACELL készülékhez használhatjuk az említett utántöltőket legyen az hordozható kézi vagy dekoratív asztalra állítható készülék.

Használat:

A készülékbe helyezze bele a bután palackot (kivéve Backpacker MR-BP készülék). Hejezze a lapkát a készülék erre kialakított rácsos felülete alá, kapcsolja be a készüléket, majd a piezo szikráztató gombbal hozza működésbe. A készülék működéséről az erre kialakított kis ablakon keresztül is meggyőződhet. Aktív állapotban sárgás-kék visszajelzést lát a nyíláson.

 

Illatmentes:

A THERMACELL készülék zajmentes működése közben nincs kellemetlen illat vagy füst hatás.

thermacell_szunyogriaszto_fk_farm_kft

kandh