Hogy működik?

 

A THERMACELL készülékek kifelyezetten PROFESSZIONÁLIS KÜLTÉRI szúnyogriasztó készülékek. 

A THERMACELL készülékek széles palettájának köszönhetően egyaránt nyújt megoldást szúnyogriasztás téren horgászathoz, vadászathoz, kiránduláshoz, kerti sütögetéshez vagy csak a teraszon kiüléshez.

A készülékek egyszerű kezelése professzionális kivitelezése és megbízhatósága egyaránt hozzájárul a THERMACELL sikeréhez világszerte.

Minden készülék tartozéka egy induló csomag, ami 1db bután palackot és 3db szúnyogriasztó lapkát tartalmaz (12óra).

Működési elve:

A készülékek egy speciális lapkát (NEM összetévesztendő a beltéri készülékek lapkáival!!) melegít, ami mint egy védőzónát hoz létre körülöttünk a szúnyogok és más vérszívó rovarok ellen. A THERMACELL szúnyogriasztó használata esetén nincs közvetlen kapcsolat a bőrfelülettel! (pl. sprayk, gélek). A készülék működését egy cserélhető energia forrás táplál (bután palack). A készülék egy kb: 15m2 -es területen szúnyogmentesít kültéren, bekapcsolását követően kb: 10-12 perc elteltével. 

Mind a lapkák mind a palackok szoros összefüggésben vannak, ezért a THERMACELL ezeket egységcsomagokban úgynevezett utántöltőkben árulja. A bután palack folyamatos használat esetén 12órára elegendő gázt tartalmaz. Egy lapka élettartama 4óra vagy is 1palack 3lapkát képes egymás után ideálisan melegíteni folyamatos használatban a palack kiürüléséig. Itt fontos megjegyezni ha ön pl. egy órát használta a készüléket majd lekapcsolja azt, akkor tovább tudja használni ugyan azt a lapkát és gázt (palack) akár 1hét múlva vagy fél év elteltével is!

                                

Utántöltők:

Az utántöltők 48 illetve 120 órás csomagokban elérhetőek illetve vadászoknak igény esetén az avar illatú változat szintén 48 órás kiszerelésben elérhető.

Az összes THERMACELL készülékhez használhatjuk az említett utántöltőket legyen az hordozható kézi vagy leszúrható fáklya kivitelezésű készülék.

Használat:

A készülékbe helyezze bele a bután palackot (kivéve MR-BP készülék). Hejezze a lapkát a készülék erre kialakított rácsos felülete alá, kapcsolja be a készüléket, majd a piezo szikráztató gombbal hozza működésbe. A készülék működéséről az erre kialakított kis ablakon keresztül is meggyőződhet. Aktív állapotban sárgás-kék visszajelzést lát a nyíláson.

 

Illatmentes:

A THERMACELL készülék zajmentes működése közben nincs kellemetlen illat vagy füst hatás.

thermacell_szunyogriaszto_fk_farm_kft